Produkter:


Inoutic Arcade FönsterArcade Fönster

Inoutic Passivhus FönsterEforte Fönster

PVC Dörrar PVC Dörrar

I vårt erbjudande kan du även hitta massor av fönstertillbehör som kommer göra dina fönster till unika i sitt slag.

Fönsterbeslag

Roto NTFörutom de vanligast förekommande funktionerna i Roto NT fönsterbeslag erbjuder vi några till. Följande tillsatsfunktioner får dig att känna dig bekvämmare och tryggare i ditt hem:

 • Handtagspärr - om handtaget är i fel läge, kombinerad med en lyftfunktion av fönsterbladet, med hjälp av vilken man kan skjuta fönsterbladet över ramen så att de alltid ligger pararellt gentemot varandra. Det förhindrar fönstret att falla ner. Förhindrar felanvändning.
 • Tilt-funktionen med en rad olika lägen – denna mekanism gör det möjligt att välja bredden på öppningen (det finns tio möjligheter).
 • Spärr på balkongdörr
 • Tilt stabilizer
 • Tilt stop
 • Tilt stop-funktionen i handtaget - smidigt placerar fönsterbladet i det önskade läget
 • Extra utrustning som ger bättre inbrottsskydd
 • Och en låspunkt i varje fönsterblad och ett Secustik fönsterhandtag kompletterar perfekt Arcade oh eForte konceptet och konstruktionen

Observera! Vi kan montera nästan alla tillsatsfunktioner på/i ett färdigt fönster.


Fönsterlister och spröjs

Fönsterlister och fönsterspröjs är av största betydelsen för hur dina fönster kommer att se ut i slutändan. I vårt erbjudande hittar du tre olika sorter fönsterlister – standard, moderna och speciella Autentica fönsterlister. Med spröjsen är glasrutan indelad i en rad mindre ytor och därför ser dina fönster finare och mer eleganta ut. Vi rekommenderar även andra sorter spröjs som kan fästas både i och på glasrutan. De passar varje arkitektonisk stil och finns i många färger.


”Warm-edge” distansprofiler

Till skillnad från de valigast använda distansprofilerna i metall, är ”warm-edge” distansprofiler SWISSSPACER tillverkade av högkvalitets organiskt material vars termiska behandlingsprocess har optimaliserats. Dessa profiler är ytterliggare förstärkta med glasfiber och en extremt tunn folie som fästes på utsidan och är tillverkad av rostfritt stål eller aluminium. Denna folie gör att alla de tätningsmaterial som används för att isolera glasrutan fäster utmärkt på profilen och ger därför god vattentäthet och gör att ädelgasen som fyller utrymmet mellan glasen inte avdunstar. Detta gör att SWISSSPACER distansprofiler uppfyller de värmeisoleringskrav som alla moderna fönster idag uppfyller. I jämnförelse med fönsterprofiler i aluminium klarar ”warm-edge” distansprofilen SWISSSPACER bättre av mycket höga temperaturer och mekaniska belastningar. ”Warm-edge” distansprofilen SWISSSPACER är beständig, både mekaniskt och termiskt, mot en temperatur på upp till 100°C.


Skyddsjalusier

Skyddsjalusierna finns tillgängliga i många olika färger. Skyddsjalusier betyder säkerhet. De gör det svårt för inbrottstjuvar att bryta sig in och vandalisera huset. De skyddar även mot buller och ger en känsla av diskretion och enskildhet. Skyddsjalusier förhindrar värmeförluster på vintern och ger en behaglig svalka inomhus på sommaren.


Rullgardiner

De rullgardiner som vi erbjuder utgör ett perfekt skydd mot solen och smygtittare. Rullgardinerna består av en kassett som fästs på fönsterlisten. Kanterna av rullgardinen placeras i de fastklistrade gardinskenorna, vilka förhindrar att tyget skrynklar ihop sig när fönstret öppnas på glänt.


Fönsterluckor

Våra fönsterluckor är utrustade med inbrottsskydd men ser även till att ditt hem ser vackert och fint ut. Med hjälp av ett brett urval av fönsterprofiler och ett stort färgutbud av Deceuninck fönsterluckor kan du göra ditt hem till en unik plats. De passar till varje fönster, varje omgivning och varje arkitektonisk stil. De skyddar ditt privatliv från insyn till skillnad från fönsterluckor tillverkade av trä eller andra material. Våra fönsterluckor behöver varken målas eller behandlas på annat sätt.


Myggnät

Myggnät utgör ett perfekt skydd mot alla typer av insekter i hemmet och på arbetet. De myggnät som vi erbjuder består av en aluminiumprofil med en ”krage”, vilken ytterligare skyddar mot insekter.


Fönsterbrädor

Vi erbjuder fönster för inomhusbruk:Fönsterbrädor

 • Fönsterbrädor av PVC
 • Fönsterbrädor av ayntetisk marmor
 • Fönsterbrädor av aglo-marmor
och för utomhusbruk
 • Fönsterbrädor av stål
 • Fönsterbrädor av aluminium – släta
 • Fönsterbrädor av aluminiumplattor
 • Fönsterbrädor av klinker

Dessa fönsterbrädor finns i många färger.